Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur Ren Vinyl Tops

En vinyl taket erbjuder konvertibel styling till din bil. Vinyl har kommit en lång väg sedan den gamla Ford Model A produktionen. Men ta hand om en vinyl topp kräver regelbundet underhåll. Mögel kan växa på smuts eller främmande ämnen som bygger upp på ett biltak. Toppen kräver regelbunden inspektion för fågelspillning eller SAP träd. Handtvätt med en produkt avsedd för vinyl kommer att förlänga livslängden på materialet och hålla bilen ser fräsch efter år. Saker du behöver
Dammsugare med borste
trädgårdsslang
Vatten tapp
Ragtop Cleaner Review Nylonborste
Bleach
Bucket
Vinyl vattenavvisande

Visa fler instruktioner
1

flytta bilen i direkt solljus.
2

Vakuum vinylen med borste. Ta bort alla lösa partiklar.
3

Tvätta upp ordentligt. Skölj först med vatten från slangen. Applicera en renare för en ragtop med en mjuk, nylonborste. Använd inte rengöringsmedel. Följ instruktionerna som medföljer rengöringsmedlet. Låt toppen blöt med dammsugaren i 20 minuter.
4

Skölj några rester från rengöringsmedel av med slangen. Låt den övre torka.
5

Inspektera torra vinyl för att avgöra om det kräver mer rengöring. Om nödvändigt, upprepa rengöringen att avlägsna eventuell kvarvarande smuts eller partiklar. Blanda 1/2 kopp blekmedel, 1/4 kopp ragtop renare och 1 liter vatten i en hink. Denna lösning kommer att rengöra envisa områden. Applicera blekmedel blandningen till toppen med en mjuk, nylonborste och låt dra 20 minuter. Skölj toppen med rent vatten.
6

Applicera en vattenavvisande till rena vinylen följa instruktionerna som medföljer produkten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122602.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.