Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur polska en Subaru Legacy

En av de enklaste och billigaste sätten att hålla din bil ser blanka och nya är att ge det en vanlig vax och polish, en praxis som få människor följer regelbundet trots sina bästa avsikter. Om du vill behålla din Subaru Legacy ser ren och snygg, finns det några saker du kan göra som hjälper att konsekvent uppnå bra resultat med din vaxning och polering. Saker du behöver
Bil tvål
Bucket
Sponge
bilpolish
Chamois eller stor handduk
trasor Shop
Bilvax
Visa fler instruktioner

1

Häll två matskedar bil tvål i en hink och fyll den med varmt vatten. Doppa bilen svamp i vattnet och skrubba ytan på din Subaru ordentligt. Var noga med att ta bort all smuts och sot som polering fungerar bäst på en helt ren yta.
2

Spray utanför tvållösning och vatten med en trädgårdsslang eller hinkar med rent, kallt vatten.

3

Torka bilen helt med sämskskinn eller stor handduk, ta bort så mycket fukt som möjligt för att säkerställa att vattnet inte orsakar någon spotting.
4

Applicera en liten mängd polish till en butik trasa. Fokusera på en liten del i taget, gnugga polska till din Subaru i en cirkelrörelse. Ändra trasor ofta för en ren applicering.
5

Polish fram och tillbaka över repor att ta bort dem, istället för polering längs repan, vilket kan orsaka skador. Se till att all polska gnids helt i bilens yta. Vänta tills lacket har torkat helt innan vaxning.
6

Applicera vaxet till bilen med en ren handduk och applicera med långa, jämna drag. Arbetet på det tills det finns ett tunt lager vax som täcker ytan på din Subaru.
7

Låt vaxet tid att torka. När vaxet har torkat till en tråkig film, polera den med en ren butik trasa. Använd snabba drag och arbeta tills lagret av vax är inte längre synlig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122691.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.