Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort hundhår från mattan i en bil

De flesta hundar fäller, och vissa raser sprida mer än andra. När hundar rida i bilar, det nästan alltid innebär hund hår kommer att hamna i bilen mattan. I små mängder, kan det vara knappt märkbar. Men om du lämnar hunden hår där, kommer det till slut till på klädseln och dina kläder. Eftersom hund hår kan peta djupt i mattan fibrer, kommer regelbunden dammsugning får sällan upp allt, om du inte har en dyr, kraftfulla dammsugare. Ta bort hundhår från bilen mattan är ofta en process som kräver flera steg. Saker du behöver
Dammsugare med en borste och slang bifogad
Lint pensel
Duct tape (eller rulle tejp från en sällskapsdjur leverans butik)
Visa fler instruktioner

1

Dammsug bilen mattan med hjälp av en dammsugare med en borste. Borsten kommer att hjälpa till att dra upp en del av håret för att sugas upp av vakuumet.
2

Växla över till dammsugarens slang bifogad fil. Slangen fastsättning koncentrerar sugeffekten i mindre område och kan ta bort hår som fastnat på mattan fibrer.
3

Använd en ludd borste för att fånga mer av den återstående hundhår. Du kan behöva göra flera pass över mattan.
4

Wrap tejp löst runt handen, självhäftande sidan uppåt. Eller köpa en självhäftande rulle från en djuraffär och använda den istället. Om du använder silvertejp, klappa mattan raskt att dra upp ludd och hår. Om du använder rulle, rulla den över mattan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122471.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.