Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort hårt vatten fläckar på en bil

Vatten kvar på bilar från regn, sprinkler eller tvättning kan lämna bakom hårt vatten fläckar, som visas som tråkiga vita ringar på bilens lack eller fönster. Försök att ta bort fläckarna med en våt svamp bevisar fruktlöst, eftersom vatten märken kräver ett upplösande medel för att lossa knaprig ämnet. Rengöringen Lösningen måste ha tillräckligt med kraft för att eliminera vatten märken utan att skada lacken på din bil. Med rätt verktyg kan du ta bort hårt vatten fläckar som pricken bilens yta. Saker du behöver
Bucket
flytande diskmedel
Trädgårdsslang
stor svamp
mjuka trasor
Sprayflaska
Vit vinäger
Visa fler instruktioner

1

Fyll en hink med varmt vatten och 2 msk. av flytande diskmedel.
2

Blöt bilen med vatten från en trädgårdsslang. Doppa en svamp i hinken med tvålvatten och torka över huven på bilen. Gnugga kraftigt för att avlägsna smuts och fett från ytan.
3

Skölj tvål från huven på bilen. Fortsätt till förarsidan och tvätta och skölj den på samma sätt. Fortsätt till stammen och därefter till passagerarsidan, rengöring och sköljning.
4

Torka hela bilen med mjuka trasor.
5

Fyll en sprayflaska halvvägs med vitt vinäger. Slutför fylla flaskan med kallt vatten.
6

Spraya vatten märken kvar på färgen eller fönster med ättika lösning. Låt ättika att penetrera de varumärken för en minut. Gnid märkena från bilen med en ren, fuktig svamp.
7

Tvätta bilen igen efter att ta bort hårt vatten fläckar på bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123058.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.