Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort repor från en bilkaross

Du behöver inte gå till en professionell body shop för att ta bort en bil scratch. Husgeråd såsom diskmedel, vatten och en trasa eller handduk kan bidra till att undanröja alla spår av scratch. Tänk bara på att ta bort repor tidigt för att förhindra rostbildning och minska risken för repor breddning. Saker du behöver
Diskmedel
Sponge Bucket
eller sämskskinn
Duk
Scratch Remover Review Foam pad
milt slipmedel
Visa fler instruktioner

1

Blanda en halv tesked diskmedel i en hink med vatten. Doppa en stor svamp eller ett sämskskinn i hinken. Pressa ut överflödigt vatten och försiktigt gnugga svampen över repor på bilen. Gnugga inte för hårt. Detta kan orsaka ytterligare skador och lämnar spår av svampen i repan.
2

Skölj området med kallt vatten efter snyltar bilen för att ta bort allt tvålvatten och ge en tydlig bild av scratch . Ta en ren trasa och klappa området torrt. Kör din hand över området efter torkning av den för att säkerställa att den är helt torr.
3

Pressa en liten mängd scratch remover på en skumapplikator pad. Applicera scratch remover genom att gnugga den långsamt över området i en cirkelrörelse. Arbeta remover i grunden genom knådning kudden över området och skjuta remover djupt in i grunden.
4

Putsa din bil med ett milt slipmedel för att slutföra reparationen. Testa slipmedel på en liten osynlig del av bilen innan det till repan för att säkerställa att det inte fräter lacken. Applicera en dime-stora mängd på en svamp eller trasa och ordentligt gnugga polska i bilen tills scratch är inte längre synlig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123021.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.