Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Bil Fönsterputsning Tips

Bil windows inte kan dra mest uppmärksamhet när folk beundrar en passerande bil, men det är en av de första sakerna de märker om resten av bilen är mousserande och fönstren är strimmiga och ser ut som de behöver en bra rengöring. Det finns tekniker, dock kan det göra dessa fönster glans och vara tydlig med irriterande streck. När och Var
p Det är inte bara om att få rutorna rena, det handlar om att få dem rengjorda rätt. Vem som helst kan spraya renare hushåll fönster på sina bilfönster och gå iväg med strimmig glas. Professionals, som de på The Total Pros Training Center och Car Club, vet vikten av rena och ränder fönster. Enligt Total Pros hemsida, tvätta fönstren efter rengöring resten av bilen, som kommer att hålla dig från att oavsiktligt stöta glaset och lämnar skav bakom. Dessutom rengör fönstren i direkt solljus eftersom den extra värmen kommer förånga vattnet ur städare snabbt och lämnar en oönskad återstod bakom.
Städare

Aldrig använda rengöringsmedel glas på din bil. De är inte utformade för att stöta bort vatten, såsom regn, och har agenter som ammoniak i dem som är skadliga för den nyansen i fönstren. Istället, rådgöra med en Biltema anställd om vad det bär som skulle fungera för din bil. Fordon med komplett nyanser kommer att kräva särskilda rengöringsmedel som Meguiar s NXTT Generation Glass Cleaner, vilket också är bra för tydliga fönster och garanterar en ränder glans. Andra rengöringsmedel, såsom RainX, är kvalitet föreningar för användning på fordon fönster, som är GlassAddict.
The Verktyg

Du egentligen bara behöver två verktyg när fönstertvätt: En trasa för tvätt och en trasa för att torka. Undvik pappershandduk som det kommer att falla sönder med fukt och lämna fläckar på glaset. Mobila Works föreslår att man använder en kirurgisk handduk för rengöring, eftersom det kan ta bort smuts. Använd en våffla-väva mikrofiberduk för torkning och polering.

Att rengöra fönster, bara spraya en lätt dimma över hela fönstret, men inte till den grad att vätska rann det i strömmar. Torka med kirurgiska handduk, skrubba där det behövs, och lämnar en lite fukt bakom. Buff med microfiber handduk och absorbera kvarvarande fukt. Rengör både inne och ute och glöm inte att rulla fönstren ned något så att du kan rensa upp i dem. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122323.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.