Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur får man en klistermärke Off av ett bilfönster

Det kan vara frustrerande att försöka ta bort en oönskad klistermärke från bilfönstret. Även om du får papper delen av klistermärken utanför fönstret, kommer kladdiga rester troligen kvar på glaset. Lyckligtvis, ta bort klistermärken från bilrutor är faktiskt en snabb uppgift om du använder rätt produkter och metoder, som inte kommer att skada glaset. Saker du behöver
vasst rakblad
Bucket
vatten
diskmedel
Rags
flytande sköljmedel
denaturerad alkohol
pappershanddukar
Visa fler instruktioner
1

Peel bort så mycket av klistermärken som möjligt. Skrapa klistermärket i glaset med ett vasst rakblad som hölls vid en 90-graders vinkel. Applicera måttligt tryck och skrapa försiktigt i en riktning. Använd inte en tråkig rakkniv, det är mer sannolikt att repa glaset
2

Fyll en hink med vatten så varmt som du kan tolerera.. Tillsätt några droppar diskmedel. Använd dina händer för att blanda upp tvål och vatten.
3

Doppa en trasa i såpvatten. Skrubba den klibbiga delen av fönstret med trasan för att ytterligare ta bort klisterlappen och återstoden. Torka av området med en trasa och vanligt vatten. Uppföljning genom polering med en torr trasa.
4

Häll lika delar flytande sköljmedel och hett vatten i en hink om klistermärket eller resten är fortfarande på fönstret. Doppa en trasa i lösningen och svampen den på det drabbade området av glaset.
5

Scrub återstoden ur glaset med trasan och sköljmedel lösning. Använd rakblad, om nödvändigt, för att skrapa det uppmjukade klistermärke från fönstret.
6

Torka av fönstret med en trasa och vanligt vatten. Buff med en torr trasa.
7

Använd denaturerad alkohol för särskilt envisa fönster klistermärken. Mätta en pappershandduk med denaturerad alkohol. Gnid dekalen och rester från fönstret med alkohol-indränkt pappershandduk. Använd rakblad, om nödvändigt, för att skrapa bort eventuell kvarvarande klistermärke eller återstod. Torka av fönstret med en trasa och vanligt vatten, och polera med en torr trasa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122702.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.