Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort Road Paint

En bilolycka kan lämna road färg på din bil, kanske från trafiken markeringar. Ta bort denna färg från ett fordon kan verka skrämmande, men det kan göras med hjälp av en enkel lösningsmedel hushåll kemikalie som inte kommer att skada den ursprungliga färgen om det tillämpas på rätt sätt. Saker du behöver
Frotté eller microfiber
Plastskrapa
Aceton
Bilvax
Rubbing
förening
Visa fler instruktioner
1

Förbered en hink med vatten blandat med biltvätt tvål. Blöt en trasa i ett material som säkert kan appliceras med tryck, såsom frotté eller microfiber.
2

Scrub vägen färgen att rengöra området och lossa så mycket färg som möjligt. Ju tidigare du försöker ta bort det, desto bättre. Följ upp med torra handdukar för att förbereda det drabbade området för borttagning. Addera 3

Lyft vägen måla försiktigt med en plast skrapa tills det så småningom lossnar. Applicera måttligt tryck för att undvika åverkan på underliggande färgen på fordonet. Latex road färg kan tas bort med denna metod ensam.
4

Fukta en ny duk med aceton för att avlägsna oljebaserad road färg. Denna gemensamma lösningsmedel kan hittas i de flesta nagellack removers och är effektivt för att ta bort färg i små mängder.
5

Torka vägen målar med lätta, svepande rörelser tills den verkar tunn. Aceton avdunstar snabbt och säkert kan appliceras ovanpå den ursprungliga lager färg på din bil.
6

Skölj överflödig färg och aceton från ytan och rengör området med bil tvål. Applicera vaxet för att avlägsna eventuell grumling vänster från vägen måla, och en gnugga förening att polera området om det behövs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122536.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.