Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort djurspillning från billack

Regn och herrelösa kundvagnar åt sidan, kan fågelspillning vara samhällets fiende nummer ett till en bil älskare och hans bil avslut. Innan rusa för att torka bort "gåvan" med en pappershandduk eller skrubba bort det, finns det några enkla tips som kan bli din bil i splat utan att skada lacken. Att hålla ett par billiga leveranser i bagageluckan för sådana nödsituationer kan hålla din bil ser nya trots även de värsta fågel bomber. Saker du behöver
Microfiber putsduk
Spray Detailer
No Salt seltzer vatten
polermedel
Scratch Remover Review Wax
Visa fler instruktioner
Förstå fågeln och fågeln bomb
1

fågelspillning är sura, och de längre spillning sitter desto mer skada de kan orsaka.
2

Fåglar äter grus som en del av sin matsmältningen, vilket gör deras spillning grynig, så därför helt enkelt torka av spillning från bilen kan repa dess yta.
3

Du kan minimera risken för bombas av fågelspillning genom att inte parkering under träd, kraftledningar och andra tillflyktsorter fågel. Även om man tar dessa försiktighetsåtgärder inte kan förhindra fågelspillning, dock, ibland fåglar dras till sin egen spegelbild i bilens polerad finish, speciellt under parningstiden - hey, anklagade ingen någonsin dem att inte ha fågel hjärnor
. Review bort fågeln bomben
4

Håll en flaska eller två av no-salt seltzer i bakluckan på bilen. Spraya en frisk fågel bomben med en vattenslang, eller om det inte finns en tillgänglig, ta locket av inget salt seltzer, skaka upp och släpp sedan explosionen av vatten på avskaffandet. Den seltzer är vatten och koldioxid, och skadar inte bilens yta eller lämna en rest om snabbt bort.
5

För en torkad släppa, Vik tyget microfiber polering tills det är så tjockt som möjligt och sedan spraya en sida av det med spray detailer för smörjning. Placera smorda duken på den torkade fågeln släppa och sedan våt, men inte mätta, trasan med vatten att tränga avskaffandet. Vänta ca tio minuter och linda trasa runt fågeln bomb och lyft bort det från bilen, snarare än torka bort det.
6

Applicera ditt val av polermedel eller scratch remover till platsen efter fågeln dropping har tagits bort. Följ tillverkarens anvisningar vid tillämpningen av föreningen och remover, applicera sedan ett tjockt lager bilvax för extra skydd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122667.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.