Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort Permanent Marker Från Billack

märkpenna fläckar på de flesta ytor utgöra ett problem. När dessa fläckar är på bilens exteriör färg du har den extra svårigheten att försöka ta bort markeringen och inte färgen. Kommersiella produkter gjorda för att ta bort permanent spritpenna fläckar innehåller acetat. Med hjälp av dessa produkter på bilens lack kommer att resultera i skador på finishen. Varor som finns i hemmet är en säkrare, billigare alternativ och kommer klara jobbet. Saker du behöver
vit bomullsväv
helmjölk
Stor frotté handduk
rengöringsmedlet
Bucket
Rena handdukar
Aerosol hårspray
Visa fler instruktioner
1 Mjölk lyfter bläck fläckar från billack och kläder.

Mätta ett vitt bomullstyg med helmjölk. Helmjölk arbetar för att lossa permanent bläck fläcken utan att invadera eller fräta bilens lack.
2

Placera bomullstrasa indränkt i helmjölk över märkpenna fläck på din bil. Be någon att hålla duken glider av bilen, om det behövs, tills du fylla i nästa steg.
3

Blötlägg en stor frottéhandduk med kallt vatten och placera den ovanpå bomull indränkt i mjölk. Förankra stor handduk över biltaket för att förhindra både handdukar glider av bilen. Vikten av den stora, våt handduk säkerställer mjölk-indränkt handduk är att ta kontakt med märkpenna fläcken.
4 Ett ihållande märkpenna fläcken kommer att ta tid att ta bort.

Lämna handdukar över märkpenna fläck på bilens lack i minst fyra timmar. Lyft handdukar och torka märkpenna fläcken med en ren handduk för att se om det lyfter. Lägg mer helmjölk till bomullstyg, Om fläcken kvarstår, och lämna handdukar på fläcken över natten.
5

bort både vatten och mjölk-blötte handdukar från din bil. Doppa en ren trasa i en renande blandning gjord av några droppar diskmedel och varmt vatten. Tvätta bort märkpenna fläcken och mjölk lösning.
6

Skölj bilens färg med en ren trasa fuktad med kallt vatten. Torka ytan med en annan trasa.
7

Ansök aerosol hårspray, frikostigt, att eventuell kvarvarande märkpenna fläcken. Polera ytan med en ren trasa torka sedan av med kallt vatten på en ren trasa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122715.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.