Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Anvisningar för Turtle Wax Premium Grade Krom & Metal Polish

Turtle Wax Premium Grade Krom och Metall Polish är mer omfattande i de två metall-polish som tillverkas och säljs under veteran amerikansk fordonsindustri produkter varumärke Turtle Wax. Det rekommenderas för att ta bort små repor på fordonsindustrin krom och detaljer samt för rengöring av dessa metalliska ytor. Turtle Wax Premium Krom och Metall Polish avlägsnar även oxidation och den kan användas på aluminium ytor liksom för andra mjuka metaller, enligt tillverkaren. Denna metall polish lämnar ett bestående beläggning som skyddar mot vidare oxidation. Saker du behöver Sida 2 ren, mjuk, torr bomull dukar
Visa fler instruktioner
1

tvätta och torka av ytan som du planerar att polera med ett milt rengöringsmedel och vatten eller en bil-tvätt produkt. Se till att ytan är sval vid beröring och helt torr.
2

Skaka flaska polish väl, vänd den så att dess lock monter är på topp, och fäll locket öppet. Pressa lite av polska på en av dina rena, torra trasor.
3

Gnid polska till ett litet område av metallytan tills en svart återstod av oxidation visas. Pressa extra polish på en ren del av trasan som krävs för att fortsätta att gnida polska till ytterligare områden av ytan.
4

Fortsätt att polera tills hela ytan är täckt med svarta oxidation rester.

5

Låt resten torka till ett lätt töcken innan du tar det med din andra, ren och oanvänd, duk.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123202.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.