Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur tvättar jag en bilens interiör med diskmedel?

På en varm dag, när du är redo att lämna, du låser upp bilen, öppna dörren och krypa. Lukten är hemskt. Det kan vara allt från att sitta i den varma solen med alla låsta fönstren, inaktuella matrester gömmer sig under sätena, eller kroppsvätskor från ... ja, låt oss inte gå dit. Vad är det enklaste sättet att rensa i röran utan att betala för en detalj jobb hos din lokala biltvätt tjänsten? Använd din vanliga rengöringsmedel. Saker du behöver
Bucket
Tvättmedel
Fönsterputs
Vakuum
Klädsel
renare
Visa fler instruktioner
1

Samla ditt material :. en hink fylld med varmt vatten och diskmedel (detta kan vara hushåll eller tvättmedel), pappershanddukar eller annan duk för torkning, fönsterputs, klädsel renare, mjuk borste och ett vakuum
2

Plocka upp stora objekt som hör hemma i papperskorgen, uppmärksamma under sätena och mellan alla kuddar. Ta bort eventuella bilstolar eller bältesstolar, i förekommande fall, och sätta på en säker plats några papper eller värdeföremål.
3

bort golvmattorna och skaka ut. Du kan använda hink med varmt vatten och diskmedel att skrubba grime bort mattorna och ställ sedan in dem i solen för att torka.
4

Anslut vakuum, eller slå på om du använder en mini-vac, och grundligt rengöra mattor tar en extra körning vid sprickor och springor där mat och skräp tycks ackumuleras. Rengör säten och mattor med klädsel renare.
5

Ta en trasa och doppa i detergentblandningen, ring tills fuktig och gå över de övriga ytorna i din inredning. Instrumentpanelen, ratt och omgivande områden och alla fack som du använder för lagring. Du kan torka med en ren handduk som du går över varje yta eller när du är klar.
6

Ta pappershanddukar och fönsterputs och börja på framsidan, baksidan och sidorutor. Glöm inte att rengöra backspegeln och sidospeglar.
7

Se över bilens interiör, inklusive headliner och rengöra alla områden som behöver lite mer omsorg. När du är nöjd, använder en polish för att gå över instrumentbrädan för att skydda och ta med till en fin glans.
8

Starta vid toppen av interiören. Detta innebär att få i bilen och luta huvudet uppåt, ja headliner. Detta är normalt inte rengöras eftersom vi är upptagna med resten av inredningen, men det är lika viktigt att ge detta område regelbunden rengöring.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122797.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.