Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort målar stänker Från Car

Bilägare fruktar tanken på att vakna upp och se deras bil befläckade med husfärg. Trots att det låter som en mardröm, är detta scenario en verklighet, som din bil, så länge den är parkerad utomhus, är sårbar för missöden och olyckor, särskilt om det finns målning arbete som görs i närheten av din bil. Överallt där det finns färg, det finns mässar, och någon kan av misstag röra din bil, färgning det med färg, eller måla droppar kan finna sin väg till ytan på din bil. Du kan även vara orsaken till det själv om du målar med din bil och du glömmer att täcka det. Hur som helst, kan det synas på ytan som du kan behöva en helt ny refinishing jobb, men innan detta drastiska steg tas, är det hopp - och det ingår i ditt hem! Saker du behöver
Isopropylalkohol Sida 2 Microfiber handdukar
thinner
Visa fler instruktioner
1

Ta lite isopropylalkohol. Om du inte har någon i ditt hem, kan det köpas nästan var som helst, och det är mycket billigt.
2

Häll lite av den isopropylalkohol på en microfiber handduk. Det behöver inte vara dränkt, men sätta en bra summa på det.
3

Förläng förgrunden och fingrar mitten. Placera den våta delen av handduken över två fingrar.
4

Placera fingrarna, täckt med den våta delen av handduken, över färgen stänker på din bil. Gnugga kraftigt, tills färgfläckar har försvunnit. Du kan flytta dina fingrar i en upp = och-ner rörelse eller medurs och moturs rörelse. Det är helt upp till dina personliga preferenser.
5

När du har tagit bort färgen stänker, torka av bilen med din andra handduk.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122386.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.