Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur bli av Gunk Från en gastank

Som gas åldrar, har den potential att lack, eller tjockna upp och slå fast. Om du har en bensintank med gamla gas, måste du bli av med gunk från bensintanken innan du kör fordonet. Om du har en bensintank som har suttit tomt under en längre tid, kan det ha rost i det och kommer också att behöva rengöras. Och i händelse av att någon sätter ett främmande ämne eller föremål i din bensintank, måste du också rengöra det innan du använder din bil. Saker du behöver
Skruvmejslar
Ficklampa
spetstång
Visa fler instruktioner
1

bort bensintanken från fordonet.

2

Ta bensintanken till en radiator butik och få den spolas. Detta är det mest effektiva alternativet.
3

Proffs på en radiator butik kommer att doppa bensintanken i kemikalier, spola ut all lack och sätta en ny beläggning på insidan av bensintanken. De kan också använda syra för att ta bort rost.
4

att bli av gunk i en gastank själv, köpa ett gas kit tank renare på alla lokala Biltema. Gas tank renare kit innehåller syra som är tänkt att äta bort lack och rost.
5

Följ instruktionerna som följer med satsen. De flesta gastank renare kit kräver att du sätter en kedja eller stenar i bensintanken, tillsätt syra och därefter kraftigt skaka bensintanken för att bli av med gunk. Dessa paket kommer också med en ny beläggning för insidan av bensintanken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122276.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.