Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur får jag en fisk lukten av min bil?

En bil är som ett andra hem. Du äter i det, rengör du den, och varje gång på ett tag, du bjuda in några av dina vänner. Så precis som ett hem, vill du att det ska lukta friskt. När en ovälkommen doft uppstår, är det din plikt att bli av med det. En fiskliknande lukt, i särklass, är en av de värsta. Vidta åtgärder för att ta bort en fisk doft från din bil - för gott. Luftfräschare

Köp en flaska Febreze att hålla i bilen hela tiden. Spraya hela insidan av bilen, inklusive mattan och stoppning. Rulla ner fönstren och låta Febreze att cirkulera i hela. Följ denna steg med en annan ljusare spraydown. Den här gången, lämna fönstren upp och låt det sitta över natten. Nästa morgon, gör ytterligare en spraydown.
Bil luftfräschare

Dessa träd-formade fresheners är mer än dekoration. De håller en långvarig, fräsch doft i bilen. Köp ett par av din favorit doft på en lokal bensinstation. Placera dem runt din backspegel. Placera ytterligare två på varje av de hängande armaturer på bakdörrarna på din bil. Byt bil fresheners gång i månaden. För bästa resultat, ta inte bilen luftfräschare från sina plastförpackningar. Helt enkelt skära en skåra längs den övre delen av förpackningen. Denna teknik gör doften fly långsamt, snarare än allt på en gång.
Interiör Wash

köpa en bärbar renare bil ånga. Börja med att dammsuga mattor och säten. Steam-rengöra insidan ordentligt. Omedelbart spraya Febreze när du är klar. Låt lufttorka. När torr, spraya mer Febreze på alla mattor, säten och klädsel för en ren doft. Kör inte bil eller tillåta passagerare att sitta i bilen tills bilen har torkat helt. Sitter eller trampa på vått tyg kan göra det smutsigare och smellier än innan det var rengöras.
Car Care Center

Besök en biltvätt center. En bil och sjukvårdspersonal kan få rätt till roten av problemet. I vissa fall kan en lukt komma från stammen. De flesta biltvätt centra har en renande dimma som tillämpas i det inre av en bil. Dimman inte bara slår ut doften, det blir kvitt bakterier partiklar i luften i din bil. Du kan också köpa en enhet bil renande och har det installerat. Dessa mini-renande system fungera som en anti-förorening, eliminerar lukter innan de har en chans att bosätta sig i. Addera A /C och värmesystem

Överväg att ha din A /C och värmesystem ersättas. I vissa fall kan en fiskliknande lukt komma från en smutsig eller rostig systemet (du kan märka lukten varje gång du slår på din A /C eller värme). Ett nytt system kan ta hand om detta problem. Du kan också köpa ett system renare att spraya insidan av dina ventiler. Den renare tar bort lukten av eventuella svampar och mögel uppbyggd i ditt system.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122522.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.