Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Så skyddar instrumentpaneler

Många människor tar fantastiska hand om utsidan av sin bil . De tvätta och vaxa sin bil varje vecka och hålla utkik efter eventuella bucklor eller repor . Emellertid är utsidan av bilen inte det enda område som behöver uppmärksammas. Interiören i bilen kan bli lika skadade och smutsiga som på utsidan av fordonet och behöver konstant underhåll . En av de mest utsatta platserna i det inre av bilen är instrumentpanelen . Med den konstanta flod av värme och ljus från solen , måste du se till att ta extra hand om instrumentbrädan . Saker du behöver
Fönster skugga skyddande yta
Dashboard täcker
Visa fler instruktioner
1

Placera en rullgardin så att den helt täcker vindrutan . Dessa nyanser är oftast placeras där vindrutan möter instrumentbrädan och hålls på plats av solskydden . Solskyddet blockerar ut en majoritet av ljuset och håller instrumentbrädan i gott skick .
2

Använd en skyddande yta på de stora ytorna på instrumentpanelen . Dessa ytor inte bara skyddar instrumentbrädan från sprickbildning under extrema temperaturer , men också rengöra ytan och ger det en varaktig glans .
3

Parkera bilen på en parkeringsplats eller skuggade området . Hålla direkt solljus från din bil kan förlänga livslängden på instrumentpanelen och hålla den från blekning .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122529.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.