Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur Rengör Pine Sap Off av billack

Under de varmare månaderna, kan tall sav droppa kraftigt. Om du har oturen av parkering under en tall under dessa tider, kan bilen vara belagd med en klibbig, klibbig röra som kan vara svåra att ta bort. Med rätt material, kan saven avlägsnas utan skador på bilen. Saker du behöver
1 kan WD-40 smörjmedel
1 pint flaska tvättsprit
1 kan tändvätska
1 flaska nagellack remover
1 frottéhandduk
Bil tvättmedel

Visa fler instruktioner
1

avgöra hur länge trädet SAP har fått stanna på din bil. Ju längre det sitter, desto svårare blir det. Ju hårdare saven insättning är, desto mer behandling det kommer att kräva att mjukna.
2

Häll en kopp gnugga alkohol i en kopp och doppa ett hörn av frotté handduk in alkoholen tills det mesta av alkoholen är absorberas. Addera 3

Använda alkohol-indränkt handduk, väta sav genom att badda ytan tills hela området är belagt. Om det behövs, belägga saven noggrant genom åter doppa handduken i alkohol och ansöka om ett nytt till SAP insättningar.
4

När genomblött, kommer saven börjar mjukna. Låt det för att mjukna i en timme, hålla den väta hela tiden. Applicera mer alkohol som behövs.
5

Efter saven mjuknar, spraya generöst med smörjmedel WD-40 och börja torka med handduken. Var noga med att rotera handduk att alltid använda en ren yta som saven plockas upp av handduken. Detta kommer att undvika att repa lacken. Återapplicera WD-40 efter behov och torka tills bilen ytan är ren.
6

När ytan är ordentligt rengjord med ingen sav kvarvarande återstoden, tvätta den behandlade ytan med tvål och vatten för att avlägsna spårämnen och WD-40. Skölj ytan väl.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122159.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.