Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur att rengöra en C5 Corvette

Att hålla bilen ren kan göra det mer lustfyllt att köra, men det kan också spara pengar. Underhålla din Corvette avslut kommer att maximera sitt värde i detaljhandeln. Rengör din bil så ofta du vill, men ska tvätta det varje vecka räcka. Målet är att bli av med smuts och andra föroreningar innan de blir fäst på din Corvette s färg. Du kan behöva köpa ett par nya rengöringsprodukter, men de bästa redskap, t.ex. rena torra handdukar, är förmodligen i ditt hus eller garage redan. Saker du behöver
Dammsugare med slang bifogad
mjuk trasa handdukar
tvätta mitt (tillval) katalog 5-liters hink
Bil-tvätt tvål
Däck Cleaner Review Slang
Syntetiskt sämskskinn (tillval) katalog Sadel tvål
Vinyl Cleaner Review Fönsterputs
Visa fler instruktioner
1

Vakuum insidan av din Corvette.
Sida 2

Rengör däcken med ett däck renare, rengör hjulen med antingen mer tvålvatten eller, återigen, ett däck renare. Skölj noggrant med en slang.
3

Fyll hinken med vatten och lämplig mängd bil-tvätt tvål (se tillverkarens anvisningar).
4

försiktigt spraya utsidan av din Corvette från topp till botten med en trädgårdsslang. Detta säkerställer att du inte gnuggar smuts i bilens yta och repa lacken. Detta kyler även bilens yta.
5

Använd en tjock trasa handduk eller tvätta mitt tillämpa såpvatten till toppen av Corvette, arbeta dig ner bilens yta. Glöm inte att rengöra insidan nedre kanten på varje dörr, lyft grind, huva och bålen, som alla fångar fukt och smuts.
6

spraya försiktigt tvålvatten av din Corvette med en slang. Använd inte en högtrycks-spruta, eftersom detta kommer att orsaka vatten fläckar och öka torktiden.
7

Dry din Corvette efter varje yttre yta har tvättats och sköljts med ren, torr trasa handdukar eller ett syntetiskt sämskskinn. Återigen, börja uppifrån och gå ner bilen.
8

Rengör läderklädsel med sadel tvål och skick det, om så önskas, med mink olja, enligt tillverkarens instruktioner för båda produkterna.

9

Rengör vinyl områden med en vinyl renare och använd en ren och torr trasa för att rengöra fönster med fönsterputs, både inne och ute. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122864.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.