Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur återställa Mats gummigolv

Gummi golvmattor används i bilar skyddar din inredning mattor från salt, lera, tjära och andra utomhusaktiviteter föroreningar. Gummi golvmattor är lättare att rengöra än traditionella mattor och ger en anti-sladd stöd för att hålla dem på plats på golvet i ditt fordon. Mud, slask, smuts och vatten förs in på skor och stövlar kan lämna mattor ser tråkig och förvrängd. Återställ gummimattor golv till sin tidigare glans på mindre än 30 minuter Saker du behöver
Mild tvål
Vatten
Bucket
Skurborste
Slang med spruta munstycket
Avfettaren
frottéhandduk
Linolja
mjuk trasa
Vinäger
Nonoily däck och gummi skyddande
Foam pad
Visa fler instruktioner
1

bort din gummi golvmattor från bilen och lägga dem utanför på en hård, ren yta.
2

Blanda två msk. av milt rengöringsmedel med en liter varmt vatten i en hink. Skrubba bort lerig, intorkade uppbyggd med en styv skurborste doppas i tvålvatten, skur ytan av mattan.
3

Skölj mattan med ett högtrycksmunstycke på en trädgårdsslang. Plocka upp mattan och ger den en shake för att avlägsna eventuella sammanslagning vatten.
4

Spray en avfettningsmedel över mattan om du märker någon murkiness eller smuts rester. Låt avfettningsmedel för att sitta på mattan i 15 minuter och skölj med en rask sprej av trädgårdsslang.
5

Torka mattan med en frottéhandduk och undersöka ytan för saltavlagringar, fläckar vatten eller väg tjära. Ta väg tjära genom att blöta en trasa med linolja och gnugga den över klibbiga rester tills den tas bort.
6

Rent hårt vatten eller avlagringar salt med vinäger och en mjuk trasa, gnugga fuktad trasa över mattan tills skorpan avlägsnas. Skölj mattan med vanligt vatten och torka med en frottéhandduk.
7

Behandla mattan med en nongreasy, gummi efterbehandling såsom Zaino Z-16 Perfect Tire Gloss. Fukta en skum pad med en liten mängd dressing och gnugga i cirkulära rörelser över mattan för att få upp glans. Låt verka i fem minuter och ta bort eventuella förband med en ren trasa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122553.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.