Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort tejp rester från Car Vinyl

När du tar bort tejpen från alla ytor, blir du kvar med lite tejp rester. Huruvida denna rest är på vinyl säten, instrumentpanel eller headliner, kommer det att dra smuts och ser ful. För att behålla skönheten i din bil, måste du ta bort detta lim. Du kan använda enkla produkter som hjälper lösa upp limmet, utan att upplösa vinyl i processen. Du ska inte behöva spendera mycket tid, ansträngning eller pengar att göra detta. Saker du behöver
Gummihandskar
WD-40
Mjuk plast skrapa
trasor
Vatten
milt rengöringsmedel eller vinyl Cleaner Review Liten hink eller skål
Sponge
Handduk
Visa fler instruktioner
1

Ta på gummihandskar. Spray WD-40 direkt på bandet rest. Låt det stå orörd under en minut. Om du arbetar på bilens interiör, se till att dörrar och fönster är öppna för att ge tillräcklig ventilation.
2

Använd en mjuk gummiskrapa, om du har en, för att skrapa limrester. Om du inte har detta objekt, kan du använda en plastsked eller liknande objekt. Addera 3

Spray WD-40 över området igen efter att du har initialt skrapade bandet rest som det kommer sannolikt att vara några rester kvar. Ta mer rester med en skrapa eller en mjuk trasa. Fortsätt att med hjälp av WD-40 tills återstoden är borta.
4

Fyll en skål eller liten plasthink med varmt vatten. Fukta en trasa i vatten och torka den över vinyl för att skölja bort kvarvarande WD-40.
5

Lägg en tesked milt rengöringsmedel till hink vatten, eller använd en vinylrengöringsmedel istället. Använd en svamp fuktad i denna blandning för att rengöra vinyl. Skölj med en fuktad trasa (fuktad med rent vatten från en kran, inte tvålvatten eller rengöringsmedel) och torka med en handduk.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122475.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.