Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hemlagad Cleaner för Chrome Wheels

Chrome fälgar ser sitt bästa när de är rena och blanka . Även om det finns gott om kommersiella krom hjul polering och rengöring lösningar som finns på de flesta butiker auto utbudet , behöver du inte köpa något som de sedan kan du blanda upp din egen med ingredienser i ditt hem . Lösningsmedelsfria Renare
p Om du använder aluminiumfolie för att rengöra dina krom hjul , behöver du inte blanda någonting eller spraya något på dina däck . Du behöver inte ens att få en trasa smutsig . Bara rip off en bit aluminiumfolie och placera den grova sidan ( den sida som inte är blanka ) mot krom . Sedan helt enkelt gnugga folien mot krom i en cirkelrörelse tills krom är ren .
Sura Rengöringsmedel

Syror rena och polera krom . Använd antingen vit destillerat ättika , äppelcidervinäger eller citronsaft . Andra typer av vinäger har för många tillsatta ingredienser att vara lika effektiva. Bara häll din valda syran i en outspädd sprayflaska . Spraya kromade fälgar och torka rent med en mjuk trasa .
Oil Cleaner

baby olja kan användas ungefär som ättika eller citronsaft över , men det eliminerar behovet av en sprayflaska . Öppna flaska babyolja och dämpa en del av en mjuk , ren trasa med olja . Sedan polera krom med ett ljust sken . När en del av trasan blir mörk från rengöring av krom , dämpa ett nytt avsnitt och fortsätta .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122519.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.