Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man rengör insidan av en Auto

Att snabbmat omslag du tänkt att kasta bort, leran du spåras från förra månadens kraftiga regn och den tjocka lager av damm på instrumentbrädan: Om något av dessa villkor beskriver insidan på din bil, är det dags att rengöra din bil. Du kan släppa $ 100 och ta din smutsiga bil eller lastbil till en detailer. Eller, med en liten armbåge fett och kanske en halv timme, kan du rengöra insidan av din bil själv till en bråkdel av kostnaden, med ett fåtal hushållsprodukter. Saker du behöver
Dammsugare med förlängningsslang
Spray-on matta renare
Spray-on klädsel renare
mjuk borste
Glasrengöringsmedel
Allroundanvändning sprayar rengöringsmedel
Pappershanddukar
Visa fler instruktioner
1

Släng några papper, emballage eller andra föremål för stora för vakuum. Anslut vakuum och gå över golv i främre och bakre sätena. Vakuum främre och bakre sätena ordentligt.
2

Spray klädsel och städare matta i diskreta områden för att söka efter någon missfärgning före sprutning på några färgade områden. Ta bort skum matta renare med en lätt fuktad trasa. Undvik att göra mattan området våt, eftersom det skulle kunna uppmuntra mögel. Med klädsel renare, gnid in fläcken med en pensel och låt torka.
3

Använd fönsterputsning spray på passagerar fönster, vindruta och bakruta, torka i en cirkelrörelse med hushållspapper . Spraya och torka bort fönsterputsning lösningen på hastighetsmätaren fönster framför ratten.
4

Spray och torka allrengöringsmedel på instrumentbrädan, inre dörrhandtag, avsats framför hastighetsmätare och radio och värme och luftkonditionering komponenter. Spraya lätt på hushållspapper för att rengöra runt någon elektronisk utrustning.
5

Revacuum golv och säten för att fånga upp eventuella kvarvarande smuts.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122506.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.