Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort Bilvax Från en Bumper

Bil vax är en produkt som appliceras på kroppen av din bil för att lägga glans, men det kan faktiskt göra din bil ser värre om du råkar använda dem på andra områden. Om bilvax blir på ditt rikligt, det kan härda och torka i en envis fläck. Tyvärr kan du inte bara skrapa bort vaxet, eller du kan permanent repa din stötfångaren. Du kommer att behöva mjuka upp vaxet med ett milt produkt som inte skadar ditt rikligt och använd mild borttagning metod. Saker du behöver
Frotté Bil handduk
detalj bespruta
bomullspinnar
Krämig jordnötssmör
Liten skål nära Old tandborste
Visa fler instruktioner

1

Applicera ett tunt lager av bilhandlare spraya på vax plats på din bil stötfångaren. Gnid Spraya vaxet med en frottéhandduk för att lossa torkade vaxet.
2

Spray bilen detailer på en bomullspinne. Torka bomullstuss runt varje vax som torkas i några kanter eller sprickor på din stötfångaren som du inte kan nå med en handduk. Addera 3

Lägg tillräckligt med krämig jordnötssmör i en liten skål att täcka vax området om fläcken inte lossnar med detaljer sprayen. Placera skålen i mikrovågsugn i ca 30 sekunder eller tills jordnötssmör är fullständigt uppvärmd igenom.
4

Stick borsten av en gammal tandborste i varmt jordnötssmör. Skrubba vaxet fläcken försiktigt med borsten - olja från jordnötter hjälper mjuka upp vaxet utan att repa stötfångaren, enligt Popular Mechanics Magazine. (Se referenser)
5

Spray stötfångaren med en lätt imma på detaljer spray. Släta ut jordnötssmör och lossade bilvax med frottéhandduk, låt stötfångaren torka.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122507.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.