Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man använder en Shammy på din bil

Termen "shammy" kommer från ordet "gems", som hänvisar till huden hos ett djur såsom en hjort eller får. Detta är en mycket mjuk och super-absorberande material, så det är perfekt för att använda när du har tvättat bilen eller när du har en våt yta att torka. Det är lite knepigt i början, men när du vet rätt steg, kommer du att torka din bil på nolltid. Saker du behöver
Slang med vatten källa
Visa fler instruktioner
1

Placera shammy på motorhuven på bilen och spraya ner med slangen. De flesta shammies torkar till en hård form efter användning, så du vill att helt mätta shammy att lossa det upp till en formbar tillstånd. Vrid ur och dra den två gånger.
2

Vrid ur shammy och lägg den platt på ytan du vill torka. Håll de två hörnen närmast dig med pekfingret och tummen, dra sedan shammy mot dig, hålla den så platt som möjligt mot ytan av färgen. Detta kommer att ta bort alla de stora vatten fläckar från ytan.
3

Vänd runt och vrida ur shammy så du inte får vatten på din nyligen torkad yta. Boll upp shammy med händerna, sedan köra den mot det område du precis torkas för att säkerställa att de små vatten fläckar är borta.
4

Upprepa steg 2 och 3 tills bilen är helt torr. När det är, förvara shammy på en torr plats så att den inte utvecklar mögel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122528.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.