Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort Bildekaler Snyggt

bildekal är svåra att ta bort utan att lämna en ful gummiliknande återstod som samlar smuts med tiden . Här är en enkel metod att ta bort bildekaler rent och utan rester kvar . Saker du behöver
Hair dryerMineral spiritsRubber ( eller latex ) glovesRag
Visa fler instruktioner
1

Värm dekalen med en hårtork . Håll torktumlaren minst 6 inches bort från etiketten och hålla den i rörelse sakta fram och tillbaka . Gör detta i ca 10 sekunder .
2

Försök att lyfta ett hörn av klistermärken . Om hörnet inte kommit upp lätt , värme i ytterligare 10 sekunder . Om det kommer upp lätt och dekalen känns smidig , slår hårtorken av och fortsätta dra bort klistermärket mycket långsamt . Om du möter visst motstånd , värma klistermärke för några sekunder och försök igen . Det bör komma upp ganska lätt om man gör det långsamt .
3

Rengör gummy varumärkena . Även om varumärkena inte syns , kommer ytan förmodligen fortfarande vara kladdig . Om du inte rengör det , kommer detta gummy plats samla och hålla smuts , vilket gör det mer uppenbart och fula med tiden . För att rengöra den , sätta på dina gummihandskar , satte några lacknafta på en trasa och torka fläcken tills den är ren . Torka sedan av ytan med en torr trasa för att avlägsna eventuella kvarvarande lacknafta .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122208.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.