Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man rengör Armor All Off Glass

Armor är allt ett företag som tillverkar en rad produkter för att rengöra och ta hand om din bil . Det har produkter för bilens interiör och exteriör . Ibland kanske du råkar få en Armor All annan produkt än den fönsterputsmedel på vindrutan , speglar eller något annat glas objekt och har en kladdig röra . Men det är inte svårt att ta bort oönskade Armor All snabbt och framgångsrikt . Saker du behöver
tvålvatten
Rena trasor
Tvättsprit
Glasrengöringsmedel
pappershanddukar
Visa fler instruktioner
1

Lägg lite fett som skär tvättmedel till en hink med varmt till varmt vatten . Doppa en trasa i hinken och skrubba ditt glas .
2

Sätt lite tvättsprit på en ren trasa . Om tvålvatten inte bort Armor All från ditt glas , gnugga hela området med tvättsprit tills Armor Allt som har smort ditt glas är helt bort .
3

Spray fönsterputsmedel på glaset för att rensa upp några ränder . Du kan använda alla märken , inklusive Armor All s fönsterputs .
4

Torka av fönsterputsmedel med en luddfri trasa eller hushållspapper . Var noga med att torka bort det i stället låta det torka på egen hand för att förhindra ytterligare strimmor .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122260.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.