Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur Borttagen Härdat trätjära Från en Auto

Pine tree sap bör tas bort från din bil så fort som möjligt. Pine tree sap innehåller terpener, en viktig del av terpentin. Ju längre saven är på bilen, desto fler chanser har att skada bilens finish. Pine trädsav hårdnar med tiden, vilket gör borttagningen ännu svårare. Att försöka ta bort en härdad fläck av tall sav riskerar att avlägsna en del av bilens färg, liksom. Mjuka Tallen saven innan du försöker ta bort den för att förhindra ytterligare skador. Saker du behöver
1 quart pan
Vatten rakkniv
plast eller gamla kreditkort
Majonnäs
städtrasor
Aceton-fria nagellack Remover Review Bomullstoppar
Isopropylalkohol
Bakpulver
Bilvax
Visa fler instruktioner
1

Fyll quart pannan med vatten. Värm vattnet på spisen tills vattnet är väldigt varmt, men inte ångande hett eller kokande.
2

försiktigt hälla lite av det varma vattnet på plats av härdat tall sav.

Billiga 3

Skrapa bort så mycket av den uppmjukade saven med en plast rakkniv som lätt kan tas bort. Om SAP är fortfarande för svårt att ta bort, häll mer varmt vatten på den tills den har mjuknat tillräckligt för att skrapa bort.
4

Rengör de återstående sav tall från bilen genom att applicera en liten mängd majonnäs på SAP. Vänta i 10 minuter och ta sedan bort majonnäs och SAP med en trasa. Denna metod är den minst riskabla för användning på en bil.
5

Avlägsna tall sav återstoden med aceton-fri nagellacksborttagare, om den inte helt togs bort av majonnäs. Doppa en bomullstuss i nagellacksborttagare, och sedan gnugga den försiktigt på saven restmaterialet tills resten är borta.
6

Ansök isopropylalkohol till en bomullspinne. Gnid fläcken av tall rester förrän den har tagits bort. Denna metod kan användas om resten inte togs bort av nagellack remover.
7

Tvätta rengjorda området med en lösning av bakpulver och vatten för att neutralisera eventuella återstående lösningsmedel.

8

Ansök bilvax till området som hade rengjorts.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122441.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.