Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur får Gröna spagettispray fläckar från en vit bil

festliga evenemang såsom sport spel, studenten, bröllop, födelsedag eller helgdag inspirera ibland vänner att dekorera bilen med roliga saker som Silly String. Kul för dem eftersom det är lätt att tillämpa, men inte så kul för dig eftersom du fastnat med rengöring av den. Grön Silly String på en vit bil skapar gröna eller gula utseende fläckar som verkar omöjliga att ta bort. De är dock inte, du kan få dem inom en timme. Saker du behöver
Bil tvål
Sponge
Clay bar
Spray Detailer
Microfiber handduk
Ljus gnugga förening
handduk
Visa fler instruktioner

1

Tvätta bilen eller åtminstone de färgade områdena. Använd en svamp att skrubba fläckar att ta bort så mycket färg som möjligt. Skölj bilen och låt den torka helt.
2

Spraya detailer direkt över fläckarna. Placera leran bar på ytan och gnida det fram och tillbaka över de fläckar, parallellt med marken. Håll ytan fuktig med detailer att hålla leran bar fastnar på ytan.
3

Vik leran bar och spraya mer detailer på ytan. Vik leran bar så många gånger som behövs för att hålla en ren sida av stången i kontakt med ytan. Gnid tills spagettispray fläckar är borta, eller tills du har koncentrerat sig på ett område i minst fem minuter.
4

Kontrollera fläckar att se om leran baren arbetar för att ta bort dem. Om fläckarna inte syns, spraya mer detailer spraya över området och snabbt polera det torka med en microfiber handduk. Om fläckarna är synliga, gå till nästa steg.
5

Applicera en dime-size mängd ljus gnugga förening på en handduk. Applicera föreningen till fläckarna genom att arbeta den över ytan i små, cirkulära rörelser. Rub precis tillräckligt för att ta bort fläckar från bilen. Flytta till nästa område.
6

Använd föreningen på alla fläckar tills de är borta. Buff föreningen med en torr microfiber handduk för att göra området lysa igen, eftersom föreningen gör färgen verkar tråkig. Spraya lite detailer över området och polera den med en mikrofiberduk.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123295.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.