Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur rengöra fläckar cigarettrök från en bil Dashboard

Cigarettrök skapar en gulbrun film på allt den rör vid. När en rökare är rökning i ett slutet utrymme, såsom en bil, cigarett fläckar blir en märkbar olägenhet. En rökare bil instrumentbräda ser ofta smutsig från gulaktiga fläckar cigarettrök. Om du tillåter rökning i bilen, eller köpt en begagnad bil från en rökare, korrekt rengöring av lukt och fläckar från bilen är en utmaning. Saker du behöver
Sprayflaska
vit vinäger
diskborste fiber scrub
Pappershanddukar
Visa fler instruktioner
1

Häll 1 kopp vit vinäger i den öppna sprayflaska. Späd med en kopp varmt vatten och fäst sprayhuvudet. Skaka kraftigt så att lösningen blandas.
2

Rengör halva instrumentbrädan på en gång. Spraya med rengöringslösning. Låt vätskan att helt tränga fläckar cigarettrök genom att låta det sitta i ca 15 minuter.
3

Skrubba instrumentbrädan med diskborste. Skura fläckar i en cirkulär rörelse från höger till vänster i rader.
4

Torka den första halvan av bilen instrumentbrädan med hushållspapper. Städa upp all vätska, använda flera pappershanddukar vid behov
5

Undersök området i fullt ljus och kontrollera om det gulaktiga fläckar som kan finnas kvar.. Om svaga fläckar kvar, upprepa steg 2 till 4. Om den första halvan är ren, gå vidare till den andra halvan av instrumentpanelen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122470.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.