Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur att rengöra en bil Tak

Behöver du rengöra din bil taket, men man fruktar att slutresultatet kommer att vara du banka på hängande material när du kör? Rengöring av tak på din bil kan vara knepigt, men det är genomförbart med ett mått av tålamod och försiktighet. Här är några tips för att hålla taket så rena som resten av bilen. Saker du behöver
mjuk borste
flera torra, rena frottéhanddukar
Mild eller utspätt rengöringsmedel
Visa fler instruktioner
1

Användning en mjuk borste för att ta bort damm och jord. Försiktigt borsta med korta drag i samma riktning som den tupplur av tyget.
2

Välj en mild eller utspädd rengöringslösning. Matta eller klädsel renare är effektiva för allmän rengöring och borttagning av lukter. För specifika fläckar, överväga att använda andra rengöringsmedel. Fönsterputs kan användas för tobak fläckar, och våtservetter kan arbeta på små makeup fläckar. Beroende på fläcken, kan det finnas andra produkter som olja och fett removers.
3

spreja rengöringsmedel på en torr, ren frottéhandduk. Applicera lätt fuktad handduk till en liten undanskymd del av taket eller den specifika fläcken. Återigen försiktigt arbeta med korta slag längs tupplur av tyget. Dra inte blöta området.
4

annan torr, ren frottéhandduk, klappa området torrt. Om det inte finns någon observerbar missfärgning och området verkar mindre smutsig, fortsätter städning på detta sätt. För hårt smutsade områden, kan du behöva rengöra och torka flera gånger innan de har fått önskad effekt. Kontinuerligt ersätta våta, smutsiga handdukar med torra, rena dem. Längs tupplur för en färdig presentation
5

Brush torra tyget.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122096.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.