Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur att rengöra en Jeep

Duken topp och plastfönster av en mjuk topp jeep måste vara ganska tålig och vattentät att överleva elementen. Oavsett deras förmåga att hantera vädret, duk Jeep toppar är petiga i att de inte reagerar bra på hårda kemiska rengöringsmedel. Man måste vara försiktig, inte bara i fråga om att rengöringsmedel som används på en mjuk topp, men det sätt på vilket denna cleanser är applied.Soft topp städning åt sidan, gör rengöring av en Jeep inredning och metallen exteriör uppifrån inte avvika från rengöring av andra typer av fordon. Saker du behöver
ren, mjuk trasa lump
Dammsugare
Tvättmedel
diskmedel
Rent tvål vattenhink
Automotive canvas renare (finns i bildelar butiker)
Stor svamp
Slang med justerbart munstycke fastsättning
Visa fler instruktioner
1

Ta bort alla golvmattor från Jeep inredning och vakuum golvet, även under sätena , med ett utsug. Efteråt, medan du fortfarande har det vakuum inkopplad, dammsuga golvmattor innan du lägger tillbaka dem på golvet. Se till att du också har sugits området stick shift mellan förar-och passagerarsätet.
2

Torka instrumentbrädan, läder eller plast klädsel, invändiga dörrpaneler och växelspaken området mellan förar-och passagerarsätet med en ren trasa trasa doppad i en blandning av tvättmedel och varmt vatten. Efter rengöring ett visst område, se till att torka det området genom att torka ner den igen med en ren, torr trasa trasa. Addera 3

Torka plastfönster med en ren trasa trasa doppad i en blandning av diskmedel och varmt vatten. Torka i en sida-till-sida rörelse och se till att grundligt men försiktigt, skölj tvättmedel fönstren med hjälp av en bifogad munstycke på en slang.
4

Spray en speciellt framtagen duk renare till Jeep toppen. Torka av sprayen och återstoden får upp till ytan av duken med en ren trasa trasa.
5

Spray metallen utsidan av bilen, från botten av duken toppen, ner till hjulen, med en sprayanordning på en slang. Kroppen av Jeep kan sprutas mer aggressivt än de plastfönster i jeep toppen. Applicera ett milt tvål biltvätt till kroppen av Jeep med en stor svamp. Applicera tvålen i en medsols rörelse. Biltvätt tvålar är billiga och kan lätt hittas i bildelar butiker och varuhus.

Efter tillämpning tvål till alla yttre metalldelar på Jeep, skölj bort det genom att spraya det ordentligt med vatten.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122857.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.