Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort Automobile Dubbelhäftande tejp

När du arbetar på din bil, ibland vill man ändra saker för en eller annan anledning. Kanske du vill ta bort dörrlisterna, eller bara ta bort ett emblem. Många av dessa föremål hålls på med dubbelhäftande tejp, och oftast lämnar en återstod av något slag på fordonet. Det enklaste sättet att ta bort denna film eller rest är med ett crud borttagningsverktyg och ett suddgummi hjul. Det tar lite finess att använda verktyget på rätt sätt, men det kan göras med rätt teknik. Saker du behöver
Luftkompressor
Luftslang
Crud borttagningsverktyg
suddgummi hjul
Automotive detaljer bespruta
Microfiber handdukar
Visa fler instruktioner

1

Slå på kompressorn och låta den bygga upp trycket. Kör luftslangen till arbetsområdet på fordonet och anslut den till krid borttagningsverktyg. Anslut hjulet suddgummi till krid borttagningsverktyg hjälp som medföljde krid borttagningsverktyg.
2

Lokalisera det område på fordonet där det finns dubbelhäftande tejp på fordonet. Det är oftast grå och är oftast fastnat hårt på ytan.
3

Tryck på avtryckaren på krid borttagningsverktyg och sakta börja tillämpa gummihjul till limmet. Håll verktyget på en låg hastighet, annars riskerar du att bränna lacken på fordonet. Fortsätta arbeta panelen med krid borttagningsverktyg tills limmet är borta från panelen.
4

Spray fordonsindustrin detaljer spraya på ytan där du bort limmet och sedan torka bort det med en cirkelrörelse och microfiber handduk. Rengör panelen så bra som möjligt, och ta bort överflödigt damm från limmet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122454.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.