Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur att rengöra rester från Strålkastare

rester på bilens strålkastare kan göra balkarna dim och tråkig. Med rester på strålkastarna, kan även de höga balkar inte vara stark nog för att säkert navigera gatorna på natten. Använda hårda sandpapper eller vassa föremål kan få resten av dina strålkastare, men de kan lämna repor som orsakar mer problem senare, eftersom djupa repor inte kan tas bort från strålkastarna. Använd rätt verktyg och steg för att rengöra rester från strålkastarna och få dem så rena som de var när nytt. Saker du behöver
600-grit sandpapper
900-grit sandpapper
1200-grit sandpapper
Vatten
plastlins Cleaner Review plastlins sealer
Microfiber polska

Visa fler instruktioner
1

Sand strålkastare med 600-grit sandpapper och vatten. Håll slippappret blötläggning våt medan den är i kontakt med strålkastaren. Utan vatten, bygger slipning skräp upp och repor djupt in i ytan på strålkastaren och skapar gropar och repor. Sand upp och ner, inte över strålkastarna.
2

Gå över strålkastaren igen med vatten och 900-slippapper. Den finare sandpapper jämnar ut repor gjorts av 600-grit sandpapper. Använd samma teknik som med 600-grit sandpapper. Addera 3

Sand strålkastarna återigen använda 1200-grit sandpapper och vatten. Sand tills strålkastarna är släta. Skölj dem och låt dem torka helt.
4

Använd en microfiber handduk för att tillämpa plastlins renare att strålkastarna. Torka renare på upp och ner, i samma riktning som du gjorde med sandpapper. Använd en torr del av handduken att polera renare bort av strålkastarna när den torkar.
5

Torka plastlins sealer över strålkastarna, torka upp och ner, inte över. Låt sealer torka i 20 minuter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123209.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.