Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort cigarettrök från Automobiles

Cigarettrök kan klamra sig fast vid en bils interiör långt efter att rökaren har upphört att röka i bilen. Borttagning av lukt tar lite tid och kräver rengöring med rätt typer av produkter. Många deodorizing sprayer kommer bara maskera unken röklukt på ett tag. Endast produkter som absorberar eller neutraliserar lukter kommer att göra din bil luktar fräsch igen. Du kan hitta många bra produkter till försäljning som är särskilt utformade för att befria bostäder och bilar av röklukt. Du kan dock redan ha effektiva deodorizing produkter i ditt kök skåp. Saker du behöver
Dammsugare med bilagor
mattan och stoppning deodorizing eller bakpulver
sprayflaska
vit vinäger
Vatten Svampar
Handdukar
Skålar
Doftande luktneutraliserande sprej
Visa fler instruktioner
1

öppna alla dörrar på bilen till luften ut. Dammsug headliner, med slang och borste på din dammsugare eller en hand vakuum. Headliner är överdraget på bilens tak, vanligen tillverkade av skum och tyg eller vinyl.
2

Strö deodorizing pulver över mattan och stoppning. Om du inte vill ha en doftande pulver, kan du använda bakpulver. Stäng bilens dörrar och lämna puder för att ställa i en timme.
3

Öppna dörrarna igen. Dammsug bilens golv och all stoppning grundligt.
4

Blanda 1 dl vinäger med 1 kopp vatten i en sprayflaska. Spraya detta över det inre av vindrutan, där rök haze ofta byggs upp. Torka rent med en mjuk trasa. Gör samma sak för instrumentbrädan, det inre av sidofönstren och bakrutan.
5

Mist headliner och stoppning med ättika och vatten spray. Om lukten är mycket intensiv, kan du behöva dimma headliner flera gånger med ättika lösning. Som svävar cigarettrök upp, blir röklukt instängd i innertaket, speciellt en som är gjord av tyg.
6

Placera en skål med ättika i bilen, stänga dörrar och fönster, och lämna den där över natten. Alternativt, kan du spraya insidan nedåt med en doftande lukt neutraliserande innan du går i pension för kvällen. På morgonen din bil ska lukta mycket mer fräsch. Om lukten dröjer, spraya alla ytor med ättika och vatten lösning eller en kommersiell doftande lukt neutraliserande igen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122448.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.