Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort Bilvax Från Black Trim

Det är nästan oundvikligt. Även om man tar stor omsorg när vaxning din bil, en av dessa dagar kommer du att få vax på svarta trim. Det händer så ofta, faktiskt, att det finns flera produkter som tillverkats för att ta bort eller täcka upp sådana svårlösta vita fläckar. Och medan dessa produkter erbjuder en mängd olika alternativ för att ta itu med fläcken, kanske du kan hoppa bekostnad med lite diskmedel och armbåge fett. Oavsett vilket vax borttagning metod du väljer, överväga att följa upp det med ett lager av trim färgämne för att återställa den djupa svarta glansen av din klädsel. Saker du behöver
Luddfri handduk
Nagelborste
rengöringsmedel
Peanut Dish smör
tvätt tvål
butik trasa
Wax fläckborttagningsmedel
Trim färgämne
Maskeringstejp
Visa fler instruktioner
1

skrubba vax fläckar. Enligt experterna på Turtle Wax, kan du hoppa kommersiella vax trim rengöringsmedel och skrubba vax fläckar bort med en nagelborste och lite outspädd rengöringsmedel. När fläcken är borttagen, skölj med vatten och torka den med en luddfri handduk.
2

bort fläcken med jordnötssmör. Jordnötssmör är anekdotiskt populär som ett vax fläckborttagningsmedel, och experterna på MyTurboDiesel.com tyder på att det är värt ett försök. Placera en tesked jordnötssmör på en trasa och använda den för att skrubba fläcken bort. När fläcken är borta, tvätta med diskmedel och vatten, skölj sedan rent med vatten.
3

Rengör vaxet fläcken med en kommersiell vallaborttagningsmedel såsom Turtle Wax Trim Cleanser eller Wax Blaster Wax Remover. Ansökan Metoden kommer till stor del att bero på produkten. Vissa kommer med en skumapplikator, måste någon först placeras på en trasa och gned den, och andra sprutas sedan gnuggas i.
4

Följ upp vaxet bort med en svart trim färgämne, såsom forever svart eller svart Restore. Givor och metoder varierar med produkten. Men, innan du applicerar färgen, använd målartejp för att täcka färgen direkt anslutning till trim för att undvika att dö den. Låt färgen torka helt innan du tar bort den. Sedan torka av trim för att avlägsna överflödig färg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122621.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.