Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort färg från en bils vindruta

i vindrutan på din bil är den viktigaste delen av glas på fordonet. När vindrutan är täckt in, eller bara spräcklig med färg, kan detta allvarligt påverka din syn och säkerhet. Vindrutetorkare kommer bara smeta färgen på vindrutan - det bästa vindrutetorkare vätska kan inte bli av färg. Du måste vidta ytterligare åtgärder för att ta bort färg från en bils vindruta säkert och effektivt. Saker du behöver
Rakblad
00 grade stålull
bilglas Cleaner Review Microfiber handdukar
skumapplikator
Glas polish
Visa fler instruktioner

1

Skrapa en platt rakblad över den torkade färgen - du kan hitta dessa blad på varje Biltema. Använd en vass kniv som inte repar vindrutan. Håll bladet i en vinkel och skrapa det över glaset och få under färgen. Skrapa tills färgen är nästan borta.
2

Rub 00 grade stålull över färgen som är kvar på vindrutan. Den fina kvalitet av stålull kan inte skada glaset, men det tar bort alla små färg fläckar och andra fläckar fastnat på vindrutan. Addera 3

Torka vindrutan med bilglas renare , och använder en microfiber handduk för att rengöra glaset. Torka upp och ned och sedan vänster och höger. Använd en torr handduk för att polera vindrutan och ta bort eventuell kvarvarande fukt.
4

Ansök glas polish på vindrutan, med hjälp av en skum applikator. Torka polish på i små, cirkulära rörelser, tills lacket torkar i ett töcken. Använd en ren microfiber handduk för att polera polera bort för en ren, kristallklar vindrutan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123208.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.