Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort ytrost från Chrome

Den glimt av en ren krom yta är ett attraktivt komplement till nästan alla innehav. Uppskattning för det blanka grejer kan vara mest innerligt bland auto och motorcykel entusiaster. Bil samlare skatt speglade ytor stötfångare och galler, medan avancerade motorcyklar sägs vara drypande med krom. Automotive klistra vax kan vara ett lämpligt sätt att skydda nya ytskikt, men strängare åtgärder är nödvändiga för att återställa förlorad lyster mer väderbitna utsmyckningar. Ytlig rost, lätt krackelering, och milky hazes lätt avlägsnas genom ordentlig puts och lite "armbåge fett." Du behöver
flytande metall polish Rags
Visa fler instruktioner
Rust busting
1

Se till att ytan som ska poleras är lugnt i handen, och inte i direkt solljus. Använd en krämig flytande metall polish, liksom de typer som finns i järnhandeln. Skaka behållaren kraftigt, för att röra om innehållet.
2

Placera en kvarts storlek klick av den polska på en ren frotté trasa. Applicera polska till ett litet område i början, för att få acklimatisering till processen. Massera polska till ytan med back-och-tillbaka rörelser, tills de polska mörknar.
3

Vänd trasa över och använd en ren, torr del att ta bort den mörka polish . Buff bort eventuella kvarvarande spår av polish med en mjuk bomullstrasa, såsom en gammal t-shirt. Vrid polering trasa ofta, för att hålla den färdiga område utan används polish. Upprepa processen på samma plats, vid behov, för att ta bort kvardröjande avlagringar.
4

Fortsätt på detta sätt över fungerande delar av hela stycket. Något överlappar ifyllda områden att förvärva en jämn lyster. Buff hela ytan flera gånger efter polering, att även de reflekterande och skyddande qualities.Make att inga rester kvar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122113.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.