Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur polska Billet Hjul

Ett valsämne hjulet är en typ av metall bil eller motorcykel hjul vanligen tillverkade av aluminium och känd för sin flashiness . Dessa hjul kan vara något dyrare än andra märken , men fans av den typ som är villiga att betala . När väl underhållna , dessa hjul har en bländande glans som är svåra att hitta i från någon annan typ av hjul . Polska billet hjul med en produkt som tillverkas speciellt för hjulen , för att hålla dem i ursprungligt skick . Saker du behöver
Billet polska
Mikrofiberduk
Visa fler instruktioner
1

Torka billet hjulet ordentligt med en fuktig duk för att ta bort synligt damm eller skräp .
2

Häll ämnet polska ( med mätningarna instruerade på polska behållaren ) på en mikrofiberduk . Kombinationen av polish och tyg kommer att ge dig den smidigaste , mest grundlig rengöring potential .
3

Gnid hjulet i mjuka cirkulära rörelser , då och då kontrollera att tyget blir något missfärgade som ett tecken att processen fungerar. Gnid hårdare om ingenting är på väg bort från hjulet på tyget .
4

Gnid hela området med en ren , torr trasa när du har polerat hela hjulet ( och din duk är lämpligt grimy . ) Ta bort eventuella extra polish och polera ratten .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123001.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.