Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hemlagad Car Polish

De flesta av oss inte tvätta våra bilar så ofta som vi borde för optimal vård av färg och finish. Även om vi tvättar våra bilar på en regelbunden basis, försummar vi den viktiga steget att tillsätta ett skikt av polish. Polering bilen hjälper färgen och avsluta göra sitt jobb - att hålla din bil från att utveckla rost - genom att ta bort de små slipmedel och smuts som bara tvätt kan lämna behind.You kan göra din egen bil polish hemma, spara pengar och en extra resa till affären. Saker du behöver & Bar av handtvål
Rivjärn
1/2 dl vatten
Skål
1/2 ounce bivax
1/2 dl jojobaolja
Dubbel panna
Handmixer
plast förslutningsbar behållare
Visa fler instruktioner
1

Förbered basen. Riv bar av tvål tills du har 1/2 kopp tvål flingor. Blanda tvålflingor med 1/2 kopp vatten i skålen och låt stå över natten. Detta kommer att upplösa tvålen.
2

Smält bivax. Kombinera 1/2 uns av bivax och 1/2 dl jojobaolja i toppen av en dubbel panna och stek på medelvärme tills bivax smälter. Ta bort från värmen.
3

Blanda polish. Tillsätt det smälta tvål flingor till bivax /jojoba blandningen och blanda med en hand mixer tills krämig.
4

Putsa din bil. Applicera krämig blandning till bilen med en mjuk trasa som du skulle någon annan bil polish och polera till en glans med en mjuk, torr trasa. Förvara alla matrester i en förseglad, lufttät behållare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122859.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.