Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort lim från Auto Paint

Lim på finishen på din bil kvar från klistermärken, tas bort eller förlorat trim, eller ens en olycka kan vara svåra att ta bort rent utan att skada lacken. Allt som krävs är lite tid och några avsiktliga omsorg, och de flesta lim kan tas bort utan att skada ytbehandlingen. Saker du behöver
Clean, 100% av bomull eller microfiber beskriver duk 10 "x 10" eller större
flexibelt gummi kanter skrapa
3M General Purpose Adhesive Cleaner Review Skyddshandskar (frivilligt, men rekommenderas)
Visa fler instruktioner
1

Tvätta det område du tar bort limmet från att ta bort all smuts. Detta kommer att hindra dig från att gnugga slipande föroreningar i färgen.
2

bort eventuella överdrivet tjocka rester eller trasiga trim med hjälp av flexibelt gummi kanter skrapa så att limmet remover kan fungera bättre. Skrapa inte för hårt, eller du kan skada lacken.
3

Vik rent all-bomull trasa eller mikrofiberduk beskriver trasa i fjärdedelar för att ge en fin kudde och tjocklek för att hålla i limmet remover.
4

Häll tillräckligt lim remover på den vikta duken för att dämpa den måttligt under ca 1/4 av den vikta duken yta.
5

Applicera fuktad trasa till området och håll den där i fem sekunder. Om limmet området är en tunn rest från ett klistermärke, behöver den inte lång tid att lossa limmet och släppa sin obligation. Tjockare mängder lim, skum, papper eller vinyl fäst med limmet kan ta lite längre tid att tränga in.
6

Torka försiktigt självhäftande täckt yta i en cirkulär rörelse med trasa för att försiktigt röra om yta. Vrid tyget till ett rent område när det behövs, och ta bort alla av limmet. Ju mer limmet remover får arbeta, desto mindre kommer du att behöva gnugga.
7

Tvätta och torka det område där limmet togs bort för att avlägsna eventuella rester och utvärdera om limmet avlägsnas helt . Om inte, upprepa borttagningen.
8

Wax området med din favorit bil vax för att skydda den nyligen rengjorda finish.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122431.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.