Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort ett Auto Sticker Inspektion Säkerhet

Försöker ta bort en dekal inspektion säkerhet med dina bara händer kan resultera i en meningslös kamp. Limmet på klistermärkearna är utformad för att hålla den på plats när den utsätts för extrema temperaturer. Lyckligtvis kan du ta bort klisterlappen snabbt och enkelt med ett vasst verktyg och några kommersiella fönsterputsmedel. Saker du behöver
Utility kniv med en ny installerad rakblad
Flytande glas Cleaner Review Luddfri handduk
Visa fler instruktioner
1

Spraya klistermärke med en liberal mängd flytande glas renare att blöta den. Torka eventuellt överskott renare bort med handduken för att hindra det från att droppa på instrumentbrädan.
2

Ta en hörnet på etiketten och dra ut och ner för att ta bort den. Om limmet ligger fast, använd rakblad i brukskniv att ta bort den.
3

Håll brukskniv med rakblad pekar på en 45 graders vinkel mot vindrutan. Placera försiktigt kanten av rakbladet under klisterlappen och göra en kort nedåtriktad rörelse för att ta bort klisterlappen. Upprepa denna rörelse som man skalar tillbaka dekalen med den andra handen.
4

Spray mer fönsterputsmedel på dekalen om du möter motstånd. Använd fönsterputs att avlägsna eventuell kvarvarande limrester när dekalen tas bort helt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122557.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.