Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur Ren Automotive Carpet

Rent bilmatta är viktigt att hålla en bils interiör ser bra ut och luktar färskt. Mattan inuti en bil, är van eller sport-utility fordon tillverkat av ett nylontyg som hushållens mattor. Regn, snö och smuts ständigt spåras i fordon på skorna av förare och passagerare. Utspillda drinkar lämnar också fläckar. Varje gång du tvättar bilen ger mattan en snabb inspektion för att se om den behöver rengöras också. Saker du behöver
Kraftfull vakuum cleanerCarpet fläcken removerCleaning trasa
Visa fler instruktioner
1

Dammsug mattan och inredning tyg med en kraftfull dammsugare som är kunna ta bort fukt. Ett Shop-Vac eller biltvätt dammsugare kommer att ta upp fukt.
2

Test matta fläckborttagningsmedel för att vara säker på att de inte blöder färgen ut ur din bil matta. Häll en eller två droppar av en fläckborttagningsmedel på en ren del av mattan under en av framstolarna. Låt det sitta i några minuter, sedan gnugga fläcken med en trasa. En renare som är säker för din bil kommer inte visa någon skillnad i mattan färg där den används.
3

Använd en matta fläckborttagningsmedel för att rengöra fläckar från smuts och spill. Spraya rengöringsmedel på fläckar. Lämna det blötläggning under tre till 10 minuter, beroende på etikettens anvisningar.
4

Rub med en ren trasa, sedan vakuum.
5

Använd bara handen för att gnugga mattan för att se till att den är helt torr innan du täcker den med golvmattor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122313.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.