Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tvättar FROTTE motorhuvar

FROTTE motorhuvar är användbara verktyg när det gäller fordonsindustrin skötsel och rengöring, eftersom de är mjuka och icke-slipande på fordonets interiör och exteriör. FROTTE motorhuvar kan användas för hand för att tvätta, vaxa eller polera en bil, eller virad runt huvudet på en mekaniserad skrubber, vaxning enhet eller polermaskin. Saker du behöver
Tvättmedel
Bricka
torktumlare 2 koppar vit vinäger
Visa fler instruktioner
1

bort den frotté motorhuven från någon enhet det är virad runt när den har blivit smutsig. Om vax eller polish appliceras med motorhuven kräver handskar för användning, se till att du bär gummihandskar - enligt tillverkarens anvisningar
2

Sätt frotté motorhuvar i din tvättmaskin.. Se till att tvätta dem ensamma, utan kläder eller andra föremål, eftersom du inte vill blanda in kläder med de kemikalier som finns på motorhuvar. Lägg lite tvättmedel och tvätta locken med varmt vatten.
3

Torka motorhuvar på medelvärme i en timme. Om locken är fortfarande fuktig, fortsätter torkning under ytterligare en halvtimme, tills den är torr.
4

Häll två koppar vit vinäger i din bricka och kör en varm tvätt, för att avlägsna eventuella kemikalier eller lukter som kan ha varit kvar. Gör detta innan du tvättar alla kläder igen i tvättmaskinen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123182.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.