Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur Ren Bil batterikorrosion

Om ditt bilbatteri startar långsamt eller startar inte alls, kan batteriet, batterikabeln eller batteri terminaler vara rostiga. Även om det finns åtgärder du kan vidta som kan förhindra batterier och kablar från att korrodera, många människor misslyckas med att tillämpa produkter till sina batterier eller att de inte stoppar alla korrosion. Om du upptäcker korrosion på eller runt batteriet, bör du ta bort den så fort som möjligt. Saker du behöver
3 koppar bakpulver
Bucket
Duk
Vaselin
Visa fler instruktioner
1

Pop huven på din bil och stötta öppna.
2

minuskabeln från batteriet, följt av den positiva kabeln. Den negativa kabeln är typiskt svart, och den positiva kabeln är oftast röd.
3

Kombinera tre koppar bakpulver med en kopp rumstempererat vatten i en liten hink. Blanda tills det har en pastaliknande konsistens.
4

Fukta en trasa eller trasa med vatten. Vrid för att ta bort extra vatten, så trasan är fuktig. Doppa trasan i rengöring blandningen. Gnid in blandningen i korrosion på batteri, kontakter och terminaler.
5

Använd en ren, fuktig trasa eller trasa för att torka bort pastarester. Upprepa efter behov tills korrosion tas bort.
6

Sätt tillbaka pluskabeln till batteriet terminalen, följt av den negativa kabeln.
7

Doppa en ren trasa i en liten behållare med vaselin. Gnid gelé på de områden som hade batterikorrosion att belägga områden och förhindra korrosion bildas. Stäng huven på bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122858.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.