Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

DIY Car Polish

Om du tar stolthet i bilen, då kan du hålla det så rent som du eventuellt kan. På vackra dagar, kanske du vill gå ut och tvätta och polera din bil själv, istället för att betala någon annan att göra det. Gör det själv bil polering kan vara ett enkelt och givande erfarenhet. Det skapar en vacker glans som håller bilen ser ny och fräsch. Saker du behöver
vattenhink slang
tvålvatten
Biltvätt mitt eller handduk
stor mjuk handduk
Liten, mjuk trasa handduk
Ditt val av bil polish med tätningsmedel

Visa fler instruktioner
1

Tvätta och torka bilen helt. Du bör tvätta bilen med mycket omsorg och detalj för att få det så rent som möjligt. Se till att du tar bort all smuts och skräp som caked på bilen. Torka bilen med en mjuk, stor handduk. Se till att den är helt torr innan du lägger polish.
2

Läs instruktionerna på din bil polish innan du använder något till din bil. De flesta polermedel har samma instruktioner, men det är alltid viktigt att dubbelkolla. Applicera lacket till bilen en sektion i taget.
3

Applicera en rak linje av bil polish till en del av bilen och använda den lilla, mjuk trasa för att gnugga in det polska på det avsnittet. Gnid polish i bilen med hjälp av små, cirkulära rörelser tills den har absorberats helt. Upprepa denna process tills varje del av bilen har polerats och jobbet är klart.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122583.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.