Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur Ren Nya bilar

De flesta bilägare vill hålla utanför deras bilar mousserande och insidan av sina bilar utan fläckar, lukter eller smuts. Ägare av nya bilar är ännu mer besatt av detaljer i sin bil, och att veta de rätta sätten att hålla din nya bil ren kan du sätta in så lite arbete som möjligt för att hålla bilen ser ny. När bilarna är nya, kommer varje fläck eller lyte sticka ut mer, så ta hand om fläckar när de kommer upp och gör det rätt kommer att hjälpa till att hålla din nya bil i den form du vill ha den. Instruktioner
1

Tvätta utsidan av din bil med flytande biltvätt. Lägg tvätten sop till vatten och använd en svamp att skrubba din våta bil. Var noga med att skrubba hela bilen med ett jämnt lager och skölj bilen helt.
2

Wax din våta bil med en frotté och ett bilvax innan det torkar. Vaxet bör spridas jämnt över hela kroppen av bilen. Vaxet appliceras direkt till bilen och torkas av med en frotté eller handduk. Detta kommer att vaxa bilen och torka den på samma gång, hålla den ser jämn, ljus och ren.
3

bort mattorna inifrån bilen och flytta era platser. Dammsug golvet i bilen, säten, mattor och under sätena. Byt ut mattan när du är klar.
4

Använd rengöringsdukar och skyddande våtservetter att rengöra dörrar, paneler, rattstång och instrumentbrädan i bilen. Torka dessa områden med våtservetter i samma riktning och våtservetter förändras när de blir smutsiga.
5

Spray speglarna och insidan av dina fönster och vindruta med fönsterputs och torka torrt med en frotté.

6

Spray och skrubba däck med ett däck lysande produkt. Denna produkt kommer att göra dina däck glänsa och återställa deras ursprungliga svarta färg. När du är klar, använd en trasa för att avlägsna eventuellt överskott av kemikalier som kan ha droppade på dina fälgar eller hjul.
7

Spray insidan av din bil med en frisk spray eller lägga en air freshner att avsluta rengöring och göra din bil luktar bäst.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122338.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.