Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Förhindra att Kärlek Bugs fastnar din billack

Lovebugs, eller mars flugor, som de också kallas, är inhemska insekter till den sydöstra regionen i USA och i Centralamerika, i första hand kring Gulf Coast. De är också den bane av varje auto ägare i dessa områden. Faktum är att under de två årliga lovebug säsonger, verkar ingen bil för att vara säker från svärm av insekter som smash på bilar på motorvägen. Mer än bara ett irritationsmoment, kan avlägsna lovebugs från bilens exteriör skada lack. Saker du behöver
Tvålvatten
Sponge
Paint eller vax
Fönsterputs
Slang
Mesh galler nät
Cooking spray eller babyolja
hårtork blad

Visa fler instruktioner
1

Tvätta utsidan av bilen grundligt innan de LOVEBUG säsonger i mitten av våren och början av hösten. Använd en tvålvattenlösning och en mjuk svamp på bilens exteriör. Rengör fönstren grundligt, såsom fettvävnad från lovebugs kan bilda en smudgy skikt på vindrutan. Rengör dina fönster regelbundet under lovebug säsongen också.
2

Måla eller vaxa bilen efter din grundlig pre-lovebug säsongen rengöring. Färska färg eller vax skapar en hal beläggning som förhindrar lovebugs fastnar till din bil.
3

Spray ett skikt av oljebaserad matlagning spray eller babyolja till plast och målade delar av dina sidorutor och handtag. Eftersom ett bra försvar är din bästa brottet, det här är din bästa insats på att hålla lovebugs fastnar din färg.
4

Köp ett maskor och fäst den främre grillen på bilen. De instruktioner för att fästa detta nät bör ingå i tillverkarens förpackning. Detta kommer att bidra till att förhindra lovebugs från att komma i kontakt med din färg i denna mycket bugg-benägen område.
5

Använd en slang eller vatten pistol för att avskräcka lovebugs från svävar runt din bil. Du kan också använda denna slang för att försiktigt spränga bort alla döda lovebugs som har fastnat på din bil. Du kan också fukta en torktumlare ark med varmt vatten och försiktigt gnugga bort döda lovebugs. Detta kommer att ta bort buggar utan att skada din lack.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122657.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.