Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur att rengöra en 1991 Chevy Blazer TBI

Efter långvarig används, är en Chevy Blazer TBI oftast täckt i smuts, sot och annat skräp. Rengöring av bilen i den här röran kan göras på samma sätt som med de flesta andra bilar - tillämpa tvål och vatten till alla smutsiga miljöer, och sedan skydda nyrengjord bilen med flera lager av vax. Saker du behöver
Varmt vatten
Soap
Sponge
Rag
Wax
Wax appliceringssvamp
Vakuum
Visa fler instruktioner

1

Blanda såpa och vatten i hinken.
2

Skrubba utsidan av bilen med svamp indränkt i tvål och vatten blandning. Vara noga med att rengöra väl i de olika spåren och inbuktningar på utsidan av Blazer, eftersom det är troligt smuts och annat skräp ska ha samlats där. Addera 3

Tvätta utsidan av hjulet med en svamp också. Också vara noga med att rengöra lamporna på framsidan och baksidan av bilen, och tvätta längs undersidan av huven och bakluckan, där grus kan samlas.
4

Skölj den rengjorda ytan på bilen med färskvatten från en slang. Var noga med att rensa bort all överbliven tvål, så att den inte lämnar märken när det torkar.
5

Applicera bilvax till Blazer med dynan vax applikatorn. För bättre skydd och utseende, applicera flera tunna lager av vax, en ovanpå den andra, i motsats till att tillämpa ett enda tjockt lager.
6

Vakuum insidan av bilen, med särskild hänsyn till golvmattorna och sprickor på sätena där smuts kan samlas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123121.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.