Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur polska Aluminium Sheetmetal

Aluminium plåt har många olika egenskaper och användningsområden, främst tack vare sin hållbarhet och rostskydd. Aluminium plåt används ofta vid tillverkning av bildelar, båtskrov och vid konstruktion av flygplan, såväl som vid tillverkning av många vardagliga föremål såsom gem, datorer och naglar. Aluminium plåt kan växa tråkig med tiden, speciellt när de utsätts för väder och vind - som på bilar, båtar och flygplan. Det kommer ibland kräva polering för att återfå sin höga glans, spegelblank yta. Saker du behöver
Flytande tvättmedel
Svampar Bucket
Handduk
Skyddsglasögon
Dammask
40, 80, 120, 240, 320, 400, 600-grit sandpapper
Handheld roterande verktyg
Cotton lumpskiva
Rouge skär Dukar sammansatta Addera Visa fler instruktioner
1

Rengör metall aluminiumplåt, med hjälp av en flytande tvättmedel och tvättsvampar. Detta kommer att ta bort alla spår av smuts och damm. Torka med rena handdukar.
2

Sand aluminium med våt sandpapper. Börja slipprocess med 40-slippapper och flytta upp till 80, 120, 240, 320. 400 och slutligen 600-grit. Ta bort alla spår av varje tidigare grus med nästa. Torka med rena handdukar.
3

Bifoga en bomull lumpskiva till en handhållen roterande verktyg och tillämpa ett rouge styckning förening med aluminiumplåt. Polera ytan med cirkulära rörelser.
4

Torka bort eventuella spår av skärande förening och skräp från aluminiumplåt med rena, torra trasor. Polera tills en spegel glans uppnåtts.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123164.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.