Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort Hard & Dry gammalt lim från en bil Dash

Av alla de ämnen som kan ge fläckar på insidan av en bil, är limmet ofta en av de mest frustrerande att ta bort. Gammalt lim som länge har torkats är särskilt utmanande att lösa, men kan åstadkommas med hjälp av ett antal huskurer och kommersiella lösningar. Rätt lösningsmedel kommer säkert återställa din dashboard till sitt ursprungliga skick på några minuter. Saker du behöver
Skrapning Tool Review bomullstuss
Aceton
vit vinäger
2 mjuka trasor
Stain Remover Review Interior cleaner
Visa fler instruktioner

1

Lossa så mycket av limmet som du kan använda en platt, trubbig kant såsom ett gammalt kreditkort eller plast skrapa. Detta kommer att minimera mängden kemisk lösning krävs för borttagning.
2

rulla ner fönstren eller lämna dörrarna öppna på din bil för att hålla den ventilerade. Fukta en bomullstuss med aceton, den ledande kemikalien i nagellacksborttagare, detta lösningsmedel är ett av de vanligaste och effektiva lösningar för upplösning av lim i små mängder
3

Lätt dab limmet. på instrumentbrädan med aceton tills det visas att lossna. Den kemiska tenderar att lösa upp ganska snabbt. Det kan säkert tillämpas på plast och vinyler innan den kan tränga igenom ytan eller orsaka skada, så använd den sparsamt.
4

Applicera en liten mängd vit vinäger till platsen av lim som alternativa, naturliga hushåll lösning. Du kommer att hitta lika mycket framgång, men det kommer att ta längre tid att se resultat. Häll en liten mängd på en ren duk och låt ättika i blöt limmet i 10 till 15 minuter innan du försöker torka av den.
5

Resort till ett mångsidigt fläckborttagningsmedel om det behövs. Dessa petroleum-och limonen-baserade produkter kommer säkert ta bort tejpen, fett, lim och andra klibbiga rester från nästan alla ytor.
6

Spraya remover på det drabbade området i instrumentbrädan och låt det att ställa för väntetid som anges på produktens etikett vid behov. Annars bara torka av ytan fri från lim med en mjuk trasa t.ex. microfiber eller frotté bomull, lösningen fungerar snabbt och kräver en minimal mängd av ansträngning
7

Följ upp med en inre yta renare. avsedda för bilar att polera alla områden som kan ha mattas av limmet. Polera instrumentbrädan med en plast och vinyl tätningsmedel om så önskas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122721.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.